KESÄLEIRIT

Kesäleirit Suomessa:


Tankotanssi  (ja akrobatia) yöleirit Studiolla  21. - 22.7 ja 29. - 30.7

Yöleiri 21. - 22.7 on tarkoitettu taso 2 lapsille ja nuorille, ikähaarukka noin 9 - 12 vuotta

Yöleiri 29. - 30.7 on tarkoitettu taso 3 lapsille ja nuorille, ikähaarukka noin 10 - 14 vuotta

Yöleireillä treenataan kaksi päivää, myös enemmän ilmaisua, keskitytään jokaisen parhaisiin puoliin tankotanssijana ja akrobaattina sekä kehitetään heikompia osa-alueita. Hyvin koostettu kaksipäiväinen ns. urheilija-aikatululla menevä tiivis kokonaisuus, jossa levon ja ravinnon osuutta korostetaan jaksamisen ja kehittymisen kannalta. Opetellaan uusia temppuja, pidetään hauskaa kavereiden kanssa, sekä saadaan eväitä ja kokemuksia elämään.

Leirillä nukutaan studiolla joko omilla patjoilla tai studion "tippumisalustoilla" tms. Hyvä varata ilmapatja ja makuupussi tai peitto, sekä tyyny mukaan.

OHJELMA:

13:00 - 14:30 tanko-harjoitukset

Välipala

15:30 - 17:00 Oheiset, lihaskunto

Päivällinen

18:30 - 19:30 Venyttely, lihashuolto

Leffa-ilta / iltapala

21:30 Nukkumaan

Aamupala

9:30 - 11:30 Aamutreeni / tanssi

Keskustelua unen ja ravinnon tärkeydestä

Lounas

13:30 - 15:00 Tankotreeni, koreografiaa

15:00 - 16:00 Lihaskunto + venyttely

KotiinLeirin hinta sisältää ruuat (päivällinen, iltapala, aamupala, lounas ja välipala).

Leirin hinta 90€

Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen suoraan Riikalle tai ilmoittautumislomakkeen kautta!


Leiri Espanjassa:

Kesän espanjan leiri ei toteutu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Jos olisi halukkuutta syyslomalla vastaavaan leiriin, ilmoitathan halukkuutesi Riikalle.

PS. myös aikuiset saavat osallistua :)

Leirillä on jokaiselle päivälle mielekästä ohjelmaa, aamutreenejä, 2h/päivä (neljänä päivänä) tankotanssia / akrobatiaa todella inspiroivassa opetuksessa (Venäläistä huippu-opetusta, sekä Riikan opetusta), temppuilua rannalla, valmennusta hyvään tasapainoiseen ruokailuun ja lepoon, sekä venyttelyä ja kehonhuoltoa. Toki ohjelmaan mahtuu myös lepoa (auringon ottoa), yhdessäoloa, mahdollisesti päiväretki shoppailemaan.

Majoittuminen tapahtuu huoneistohotellissa, jossa oma keittiö ja useampi makuuhuone, joten lapset pääsevät majoittumaan kaveriporukassa. Jokaiseen huoneistoon tarvitaan yksi huoltaja (huoltaja maksaa lennot ja ruuat, ei majoistusta tai opetusta, huoltajat ovat myös vapaita kaikki opetusajat), huoneistot ovat noin 4-8hlön huoneita. Pääasiassa teemme varsinkin aamupalat ja iltapalat itse, mutta käymme myös välillä syömässä ulkona (parhaimmillaan lounaan saa 4-5€ hintaan ravintolassa).

Hinta leirille tarkentuu kun tiedämme alustavat osallistujamäärän, hintahaarukka opetuksille, majoitukselle viikon ajalta + kuljetus lentokentältä leiripaikkaan (70km suunta) on noin: 200 - 240€ (jos lähtijöitä on noin 10). Lisäksi pyrimme etsimään hyvät edulliset lennot, jolla kaikki pääsemme kerralla. Ruokailuun kannattaa varata noin 15-20€ /päivä (toki jäätelöihin ja muuhun kivaan saattaa mennä pari euroa enemmän). Käymme yhdessä huoltajien kanssa kaupassa ostamassa huoneistossa tehtävien ruokien tarvikkeet ja ohjeistamme myös ravintoloissa yms lapsia rahankäyttöön. Espanjassa ruoka on todella paljon halvempaa kuin suomessa, joten syömme todella hyvin pienelläkin summalla.

Ikäsuositus yli 13 vuotta (myö aikuisille)  ja taitotaso 2-3

Ennakkoilmoittautua saa jo, ennakkoilmoittautuminen ei sido mihinkään!