Lasten tunnit

TANKOTANSSI

Tankotanssi on hyvää kehonpainotreeniä ja motorisen kehityksen tukevaa treeniä. Lapsi oppii vartalonhallintaa, sekä liikkuvuus, tasapaino, ketteryys parantuvat. Tankotanssi parantaa myös keskittymiskykyä ja tavoitteellisuutta. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti eri tankotanssin akrobaattisia temppuja.

Jos et tiedä mikä tunti / kurssi olisi sopiva, otathan yhteyttä niin me autamme!

Tanko-akrobatia 1

Tunneilla harjoitellaan aina perus-asioista, kehon hallinnasta ja lajin omaisista liikkeistä aina vaativampiin temppuihin. Tunneille voivat tulla kaikki, ketä kiinnostaa temppuilu ja haasteet.

Tankotanssi alkeisjatko 2

Tunneilla jatketaan alkeiskurssin jälkeen vaikeampiin temppuihin, jotka vaativat jo hieman enemmän keskittymiskykyä. Tunneilla tehdään myös yhdistelmiä ja pieniä koreografioita, jotka kehittävät muistia, sekä kestävyyttä.

Tankotanssi jatko/edistyneet 3

Tunneilla osataan jo paljon erilaisia temppuja ja lapset alkavat harjoitella koreografioita, sekä pääsevät edistymään vaikeampiin liikkeisiin. Myös liikkuvuus ja vartalonhallinta- hajoitukset lisääntyvät tässä vaiheessa.

Jatkotason (3) vaatimukset: Peruspyörähdysten hallinta ja osaaminen, sekä muistaminen. Vaaka, istunnat, solmu ja layOut ilman avustusta, Invertit: krusifiksi, vesimies, perhonen ja scorpioni ilman avustusta, Supermies vähintään avustettuna, Spagaatin harjoittelu on jo aloitettu tai hallitaan, samoin käsilläseisonta. Jollain muulla taidolla pystyt kompensoimaan puuttuvaa taitoa!

ILMA-AKROBATIA

Ilma-akrobatia takoittaa ilmassa olevalla renkaalla, seka liinalla tapahtuvaa akrobatiaa, jossa yhdistyvät liikkuvuus, vartalon hallinta, kestävyys ja keskittymiskyky. Todella hyvää vastapainoa istumiselle, sekä hektiselle elekroniikka- elämälle, Ilma- akrobatia on monipuolinen ja hauska harrastus. Ilma-akrobatia tunneilla harjoitellaan myös tangoilla.

Ilma-akrobatia 2

Tunneilla jatketaan vaativimpiin liikeisiin, sekä tehdään yhdeistelmä-liikkeitä ja koreografioita.

Ilma-akrobatia 3

Jatkotasolla yhdistellään liikkeitä enemmän, sekä tutustumaat paremmin kaikkiin välineisiin ja hallitaan ne paremmin. Liikkuvuus ja ilmaisu kehittyvät, sekä sulavuus liikkeiden välillä paranevat.

Jatkotason (3) vaatimukset: Liinalla nilkkasolmut ja kiipeämiset, Liinalla lantiolukko, Tangolla invertit: krusifix, vesimies, skoripioni ilman avustusta, sekä pyörähdykset hallussa, Renkaalla puolikuu, katkarapu ja kieppi ilman avustusta, Liinalla "invertoitu lepakko" avustuksella, Spagaatin harjoittelu on jo aloitettu tai hallitaan, Käsilläsaisontaa harjoiteltu (ei tarvitse hallita ilman avustusta), Kärrynpyörä ja takaperin kuperkeikka hartian yli. Jollain muulla taidolla pystyt kompensoimaan puuttuvaa taitoa!

TEMPPU JA - ILMA-AKROBATIA

Tunneilla yhdistetään lattia-akrobatiaa ja ilma-akrobatiaa (kts. ilma-akrobatia tuntikuvaus yltä).

Lattia-akrobatiassa tehdään erilaisia temppuja, kärrynpyöristä siltoihin, käsittäseisonnasta flikkeihin ja voltteihin.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai taitoa osallistuaksesi tasolle 1.

Alkeissa lähdemme liikkeelle perus-liikehallinnasta, kuperkeikoista ja uskalluksesta.


Kokeile rohkeasti!