Tankotanssi + contortionworkshop 14.3

Nitskun tankotanssiworkshop yhteistyönä Studio Move Up kanssa 14.3! Toinen workshop 18.4, ilmoittaudu mukaan!!

Kuka on Nita?
Oon 26-vuotias personal trainer ja kilpaurheilija. Aloitin tankotanssin 2012, ja kilpailen nykyään SM-tasolla isoin tavoittein. Mulla on itsellä taitoluistelutaustaa kymmeneltä vuodelta, jonka ohella olen tanssinut monipuolisesti. Luistelun jälkeen löysin sirkuksen ja tankotanssin. Kisasin ekat kisat tangon kanssa muutama vuosi sitten. Omia vahvuuksiani on ehdottomasti lattia akrobatia, tanssillisuus ja tietysti notkeusliikkeet. Oon opettanut tankotanssia vuodesta 2014 asti.


Lisää musta voit kurkata blogista: https://www.nitsku.fi/

klo 18-19:30 JATKO

Tämä sopii sinulle, joka haluat ottaa haltuun siisteimmät notkeus- ja voimaliikkeet. Tunnilla tehdään pätkiä kisakoreografiastani, ja lattia-akrobatialiikkeistäni. Tule mukaan, jos olet valmis testaamaan minun bravuureitani. Keskitymme tunnilla myös eläytymiseen, ja käsilläseisontaan tangon kanssa. Tuntia muokataan osallistujien mukaan, joten tänne lähtövaatimuksena on se, että olet ollut harrastuksen parissa parista vuodesta eteenpäin. Jokaisesta liikkeestä on helpompi ja edistyneempi variaatio.


HINTA 35€


klo 19:45-20:45 LIIKKUVUUS/CONTORTION

Tämän tunnin aikana käydään läpi mun parhaat liikkuvuusvinkit, ja harjoitteet. Miten on mahdollista tehdä spagaatti, tai kenties viedä liikkuvuus spagaatista yli? Tämän workshopin jälkeen tiedät miten viedä liikkuvuutta tavoitteellisesti eteenpäin, turvallisesti ja fiksusti.

Tekniikat:

AIS venytykset
Kuormitetut venytykset
Aktiiviset venytykset
Staattiset venytykset
Isometriset venytykset
Tiesitkö muuten, että liikkuvuus vaikuttaa isosti taitojen oppimiseen, sekä voiman tuottoon?
Mikäli sulla haaveena esimerkiksi käsilläseisonta, liikkuvuus tulee sen kanssa käsi kädessä. Tänne ei ole lähtövaatimuksia, ja kaikki harjoitteet voi tehdä liikkuvuuden tasosta riippumatta.
Oma liikkuvuusosaamiseni tulee intohimoisesta perehtymisestä aiheeseen, sekä oman tanssitaustan, ja kilpaurheilun pohjalta. Liikkuvuus on yksi päälajeistani, ja olenkin alkanut keskittymään enemmän kontortionismiin, joka on avannut näkemystä liikkuvuuden maksimoimisesta entisestään.


Hinta 29€


Sisältää tunnin opetuksen+ treeniohjeet kotiin.Ilmoittaudu mukaan/ kysy lisää: asiakaspalvelu@nitsku.fi

Jos haluat tulla tankotunnin lisäksi contortionist workshoppiin niin yhteishinta on 55€


PAIKKOJA rajoitetusti, varaathan itsellesi workshopin pian! Ensimmäinen workshop täynnä, huhtikuulle mahtuu mukaan!